Sistem Pertaruhan Bola Sepak NFL

bola

Hanya kerana seluruh skuad fantasi anda bermain untuk kehilangan pasukan di NFL, tidak bermaksud mereka akan menghasilkan hasil yang sama bersama-sama pada pasukan fantasi anda. Berikut adalah tiga pemain dalam pasukan yang tidak dijangka menghasilkan terlalu banyak kemenangan tahun ini, tetapi seharusnya dapat memberikan bantuan kepada kolom W pasukan fantasi anda.

Ronnie Brown setiap orang memerlukan larian belakang dan pasukan tanpa QB permulaan  Download apk xe88 here yang mantap dan penerima muda mempunyai satu pilihan: skor dengan serangan berjalan. Sekiranya Ronnie Brown dapat kekal sihat musim ini, dia memiliki peluang baik untuk maju ke lima pilihan fantasi terbaik. Dia mempunyai Ricky Williams yang menyokongnya, tetapi jika dia bertahan cukup lama untuk memberi kesan – jangan percaya ia akan mempengaruhi nombor Brown!

Carson Palmer the Bengals mempunyai semua pilihan untuk menjadikan mereka pasukan NFL yang mantap, tetapi keputusan bersyarat dan buruk membuat mereka tidak boleh menang. Carson Palmer, bagaimanapun, masih memberikan jumlah fantasi yang mantap, walaupun rakan sepasukannya berada di padang dan di luar. Walaupun Chad Johnson dipindahkan ke pasukan lain – saya tetap akan mempercayai Palmer untuk menghasilkan permulaan yang berkualiti untuk mana-mana pasukan fantasi.

Andre Johnson seorang QB harus melemparkan bola kepada seseorang dan apabila anda hanya memiliki satu pilihan yang kuat dan di Houston Texans, pilihan itu adalah Andre Johnson. Selagi dia orang Texas dan mereka terus mengabaikan kesalahan mereka dengan segala cara – dia akan tetap menjadi satu-satunya pilihan skor yang layak dan terus memberikan nombor yang berkualiti untuk pasukan fantasi anda.

Pasukan NFL dan pasukan Fantasi adalah haiwan yang berbeza. Jangan lupa pasukan NFL yang kalah pada hari draf fantasi anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.